Ångaloppet – test 2015


Under årets test av Ångaloppet hängde Per med ut på årets tävlingsbana. Per är en glad motionär som gjorde sitt första Ångalopp 2014 och då upptäckte det roliga med swimrun.

Många är med och hjälper oss med förberedelserna inför årets tävling, en av dem är Per. Vi tog en paus i arbetet och bjöd med Per på en runda längs Ångaloppets bana. Vi hade perfekta förhållanden för swimrun, svaga vindar, 18 grader i luften, 22 grader i insjön Ången och 18 grader i Östersjön. Theo och Nils tog det något lugnare än under en tävling, trots det upplevde dem det aldrig som kallt i vattnet, så nu hoppas vi att vattentemperaturerna håller i sig den kommande veckan.

Vi hade väldigt trevligt när vi tog oss runt årets tävlingsbana. Om du ska delta på Ångaloppet 2015 se då till att du och din lagkamrat också tar er tid att njuta lite även fast det är tävling…

De tips som vi gav efter att vi testat Ångaloppet sprints bana gäller även för Ångaloppet. knyt skorna, jobba hårt på löpningarna för att få upp värmen, är det regn under tävlingen, ta det extra försiktigt på klipporna.

Stort tack till Per för att du hängde med oss runt och vi är säkra på att du kan gå för personligt rekord på tävlingsdagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

%d bloggare gillar detta: