Ångaloppet och GDPR


Imorgon börjar GDPR (General Data Protection Regulation) att gälla inom EU. Vi vill med det här inlägget kort redogöra om hur vi använder oss av våra deltagares personliga information.  

Personlig information
För att arrangera Ångaloppet behöver vi samla in viss information av våra deltagare, det gäller bland annat:

Klassindelning
Identifikation och ålderskontroll
Startgruppstilldelning och seedning
Leverera tävlingsinformation
Kunna beställa utrustning till tävlingarna
Kommunicera med kunden före, under och efter deltagandet (t.ex. resultat, fotografier, frågor eller utvärderingar)
Resultatlistor 
Hantera betalningar

Vår förhoppning är att det vi leverera till våra deltagare är av värde och att du därför fortfarande vill ha kontakt med oss på Ångaloppet. 

Tredjepart
Vi delar enbart ut personuppgifter till vår tidtagningsleverantör (IC-Control) för att kunna ta tid och sammanställa resultatlistor samt till Race.se där samtliga lag anmäler sig.  IC-Control och Race.se kommer att behandla dina uppgifter i enlighet med Ångaloppets instruktioner.

Vår kommunikation
Vi försöker att enbart kontakta våra deltagare om vi har värdefull information om våra tävlingar, inspiration eller erbjudanden. Om deltagare inte vill ha information från oss på Ångaloppet ber vid dem att avbryta prenumerationen. Det gör man enklast genom att kliacka på avbryt prenumeration längst ned i våra mejl.

Ta bort dina personliga uppgifter
Du kan närsomhelst mejla oss på info@angaloppet.se och meddela om du vill att vi plockar bort information om dig som finns i våra register. 

Vänligen/
Ångaloppet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: