Bold and beautiful – öppet vatten simning


Jag befinner mig på en familjeresa och jag passar då på att träna med lite olika människor. Under den första filmen träffar jag Kate och simmar den klassiska simningen mellan Manly Beach och Shelli Beach utanför Sydney.

Bold And Beautiful är ett gäng simmare som simtränar varje morgon utanför Manly. Alla som vill får följa med och den totala sträckan lyder 1500m. Här är det öppet vatten som gäller och vissa dagar kan stora dyningar rullar in, vågor som surfarna surfar på och vi som simmar får kämpa mot. Sträckan går längs land vilket känns tryggt då det inte finns någon säkerhetsbåtar längs vägen. Det är avgiftsfritt att vara med och på helgerna kan upp till 700 simmare tillsammans simma sträckan.


Kate är aldrig rädd för hajar, det är jag 🙂

På plats i Australien upptäcker jag verkligen hur människorna här lever med havet. Om du inte simmar, så surfar du, paddlar kajak, SUP, ror eller något annat som har med vattnet att göra.

/
Nils

Kommentera

%d bloggare gillar detta: