Bravura sponsrar Ångaloppet


BravuaVi kan med glädje meddela att vi på Ångaloppet startar ett samarbete med Bravura, ett av Sveriges snabbast växande rekrytering- och bemanningsföretag.

Vi på Ångaloppet letar ständigt efter nya och spännande företag att samarbeta med; det är med glädje som vi kan meddela att vi på Ångaloppet och Bravura har startat ett samarbete. Bravura är ett av de snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretagen i Sverige och har tre år i rad blivit utsett till Gasellföretag av DI (2013, 2014 och 2015).

Engagemang
För oss på Ångaloppet är det kul att se hur Bravura engagerar sina anställda till att utmana sig själva såväl inom som utanför sitt arbete. Utöver att satsa på sina medarbetare och deras välmående väljer de att engagera sig i bland annat Ångaloppet. Bravura skriver följande på sin hemsida:

Bravura sponsrar Ångaloppet då det ligger i linje med hur vi arbetar aktivt med våra medarbetares välmående och hälsa. Vi tror på aktivitet och att arbeta i lag mot ett gemensamt mål, något Ångaloppet verkligen ger möjlighet till.

Vill du veta mer om Bravura och deras verksamhet, klicka här.

Vi tackar för Bravuras förtroende och ser fram emot ett långsiktigt samarbete.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d