Ny lagkamrat i swimrun


Team mate swimrunÄr din lagkamrat skadad, borta, ute ur bilden, utomlands, inte tränat tillräckligt, eller slutat svara på dina sms? Ja, det finns verkligen många anledningar till varför man kan står utan partner till olika swimrunlopp. Därför har vi skrivit ned några tips för att kunna hitta någon som också vill stå på startlinjen.

 1. Facebook-grupper
  Det finns många olika grupper på Facebook där människor som håller på med swimrun delar med sig av tips och råd. Dessa grupper är också väldigt bra platser om du letar en ny lagkamrat. Tips på några grupper är:
  Swimrunpartner sökes, gruppnamnet säger sig självt
  Göteborg swimrunklubb
  Stockholm swimrun
  Swimruntjejer
  • + många fler, sök bara på “swimrun”
  Väl inne i gruppen talar du om att du söker en partner för Ångaloppet eller annan tävling. Skriver vilket tempo du vill hålla, vilken klass du är intresserad av, vilket lopp du ska genomföra och hoppas på napp.

 2. Ångaloppets facebook eller andra tävlingars facebooksidors
  Posta eller kolla efter inlägg på vår Facebooksida. Folk som söker efter kamrater skriver ganska ofta där att de söker. Ett tips är att även gå in på andra tävlingars facebooksidor och skriva att du letar lagkamrat.

swimrunpartnerAtt tävla i lag är något som gör swimrun extra roligt och lite speciellt, men det kan också ställa till det ifall din partner av någon anledning inte kan stå på startlinjen med dig. 

 1. Funbeat
  Funbeat är en hemsida där man mestadels lägger upp sina träningar samt resultat på tävlingar. Men det finns också diverse forum och trådar av olika slag. Här kan man hitta kamrater. Liknande sidor är exempelvis jogg.se.

 2. Kolla i vänskapskretsen
  Guldgruvan som finns i ens nätverk är bättre än vad man tror. Testa att lägga upp en status på Facebook, en tweet på Twitter eller en bild på Instagram. Det kan ge större effekt än vad man tror. Hör även runt bland dina vänner. För många är det lite läskigt med swimrun, men säg att det är som vilket löplopp som helst med lite simning emellanåt 🙂

5. Facebook – igen…
Vi har gjort ett inlägg på vårt facebook om detta ämne, varför inte posta en kommentar direkt där.

6. Sälj din startplats
Är det så att du inte hittar en ny lagkamrat så går det bra att sälja den. Blocket.se eller startplatser.se skulle vi rekommendera

7. Försäkring
Du vet väl att om du är med i Ångaloppet så kan du teckna försäkring via ÖTILLÖ och få tillbaks pengarna om du är sjuk eller skadad. För att läsa mer klicka här.

Foto: Hanna Zätterström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: