Splash series – Rose Bay


Jag fortsätter min resa i Australien och testade under min vistelse att tävla i Splash Serien. Närmare 700 simmare som simmade sitt bästa i Sydney Harbour.

Att tävla när man är ute och reser tycker jag är ett bra sätt att uppleva platsen. Banläggaren väljer ofta en bana där du får ta del av så mycket som möjligt och nå platser som jag annars hade missat. När jag kom i kontakt med Andrew som är tävlingsledare för Splash Series var det givet att jag ville vara med och tävla. Trots att min form inte är den bästa hade jag kul i vattnet och jag kunde bitvis njuta av att se Operahuset på håll. Tack för att du tittar och jag hoppas jag kan inspirera dig att tävla när du är utomlands.

Om du vill veta mer om Splash Series, gå in på deras hemsida genom att klicka här.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: