Tips på länkar för swimrun


Här kommer några tips på bra sidor för inspiration nu under vintern. Först ett gäng swimrunsidor, men även andra länkar inom träning och kost som jag gillar.

Swimrunlänkar

Swimrun.nu
Orilo har testat fler swimruntävlingar än de flesta. Han driver även sidan swimrun.nu där du hittar information om aktuella tävlingar, tips på utrusning för swimrun, kalender för swimrun mm. Det jag själv gillar bäst med sidan är att Oriol är snabb på att uppdatera om nyheter inom swimrun.

Swimrunners.se
Här hittar du intervjuer med swimrunners, arrangörer av swimruntävlingar, och mycket annan bra information. Johannes som driver sidan har även sammanställt en bra lista över bloggar för dig som är intresserad av just swimrun.

Swimrunmag
Vi vet att Swimrunmag är i startgroparna. Mycket spännande tycker jag! Glöm inte att följa dem via sociala medier om du vill ha senaste informationen från dem.

Funbeat.se
Funbeat är en träningssida där du bland annat hittar olika diskussionsforum. I tråden som rör swimrun finner du mängder med tips för swimrun. Hittar du inte svaret på din fråga i en befintlig diskussion brukar inte medlemmarna vara sena på att hjälpa dig med din fråga.
Till swimrunforum

Swimrun länkar

Övriga länkar

Green kitchen stories
Jag strävar efter att öka andelen vegetarisk rätter i min kost, men det är inte alltid helt enkelt att komma på bra vegetariska måltider. När jag har brist på fantasi brukar jag surfa in på Green kitchen stories för inspiration.

Swimswam
Om du vill du vara uppdaterad på vad som händer i simvärlden och dessutom få många bra simtips, klicka då in på swimswam.

T-nation
Personligen tycker jag inte alltid det är roligt att gå in i gymmet. Men jag vet att min kropp mår bra av ett eller två gympass i veckan, inte minst för min simträning. T-nation är en rätt hård gymsida för den inbitne träningsentusiasten, så jag lovar att du kommer hitta fantastiskt många artiklar, tips, råd som rör just styrketräning.

Yoga Journal
I en stillasittande vardag är det viktigt att aktivt arbeta med sin rörlighet. Detta tycker jag är en av de bättre sidorna på nätet om Yoga. Intressanta artiklar och även många yogainstruktioner.

Mobilitywod
Mobilitywod skriver följande på sin hemsida: “Humans have been evolving for 2.5 million years and the human body is extraordinarily engineered. While people are born with this incredible machine, they aren’t born with the right software to run that machine”. Här finns mängder med gratisinstruktioner.

Jag hoppas att några av sidorna kan vara av nytta för dig, har du själv tips på bra sidor får du gärna skriva dem i kommentarerna nedan.

Tack!/
Nils

Kommentera

%d bloggare gillar detta: