Wolff-Wear ny samarbetspartner


Vi är glada att Wolff-Wear är en ny samarbetsparter till Ångaloppet. Wolff-Wear har en butik i centrala Stockholm med kunnig personal samt en mycket bra hemsida. Få 10 procent rabatt med hjälp av rabattkoden: ANGA

Vår ambition har varit att hitta en samarbetsparter som kan hjälpa våra deltagare med träning och tävlingsutrustning. Wolff-Wear har sedan butiken öppnade 1991 bidragit med kunskap till människor med intresse kring konditionsidrott. Idag är dom specialiserade på swimrun och triahlon och har ett stort utbud.

Många av deltagarna under Ångaloppet bor inte i Stockholm och därför är vi glada över att Wolff-Wear har en bra näthandel som kan erbjuda leveranser över hela Sverige och även internationellt.

Glöm inte att använda dig av rabattkoden ANGA vid köp och du får 10 procent rabatt.

HEAD myBoost Light – Ångadräkten!

Den är lätt och smidig som dina bästa löparkläder, den blir inte för varm som en vanlig swimrundräkt i neopren. Fyll på med flytpaneler efter behov….Du kommer älska den på Ångaloppet och all swimrunträning vid lite högre temperaturer. Beställ nu och du får med bonuspaketet med Paddlar och Swimrundolme värde: 

408 kr   Fri frakt, Öppet köp, fri retur!

Med koden: ANGA får du 10% extra rabatt!

Länkar:
https://www.wolff-wear.se/swimrun/head-swimrun-my-boost-lite-herr-2019-angaloppet.html
https://www.wolff-wear.se/swimrun/head-swimrun-my-boost-lite-dam-2019-angaloppet.html

Missa inte erbjudandet av HEAD myBoost Light

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

%d bloggare gillar detta: