Träning och inspiration

Träning på Långholmen

Swimrunträning sommaren 2018 i Stockholm.

Vill du tränar swimrun tillsammans med oss? Under 11 onsdagar sommaren 2018 kommer vi erbjuda swimrunträning på Långholmen.
Samling
Långholmsbadet, Långholmen 23 maj, 2017. 18:00
Kort info
Första träningspasset sker onsdagen den 23 maj Två pass, ett för nybörjare och ett för mer erfarna deltagare. Totalt 11 gånger tränar vi swimrun tillsammans

Ångaloppet Driv

Lördagen den 11 augusti 2018.

Driv är Ångaloppets nya forum för att träffas, dela erfarenheter, inspireras och samtidigt samla in pengar till välgörenhet. Lördagen den 11 augusti bjuder vi in till en kväll med föreläsare, picknick och häng med glada swimrunners.
Tid och plats
Ånga, Nyköping 11 augusti, 2018. 17:00-20:00
Kort info
Föreläsningarna är kostnadsfria och anmälan sker via länk nedanför. Mer information om arrangemanget presenteras senare.

Swimrunträning på Långholmen 2018

Häng med oss på våra swimrunträningar på Långholmen sommaren 2018. Oavsett om du är ny eller erfaren inom swimrun så är du välkommen på våra träningspass. Målet är att utveckla dig inom swimrun och de utmaningar som sporten bjuder på.

Om du känner dig osäker på hur och var du ska börja träna swimrun så kommer dessa träningar passa utmärkt för dig. Vi ställer inga krav på förkunskaper utan här är alla välkomna. Nils och Theo kommer hålla i träningarna och med erfarenheter från simning och swimrunvärlden så delar de med sig av råd och tips samt lägger upp träningen. Teknikträning inom simning, växlingar mellan simning och löpning samt vad du ska tänka på när du tävlar i lag kommer vi bland annat gå igenom.

Ånga

Ånga

Långholmen

Långholmen ligger centralt i Stockholm. Bor du i Stockholm föreslår vi att du åker kommunalt till Hornstull och därifrån går ned till Långholmen, alternativt cyklar. Tar du bil så finns det parkeringsplatser vid Lånholmens hotell, vi samlas på badplatsen precis bakom hotellet.

Träningen: vårt mål är att hitta utmaningar oavsett dina tidigare erfarenhet av swimrun och kommer därför ha olika nivå på passen. vi anpassar även simningen efter temperatur i vattnet. Vid kallt vatten håller vi således ned simsträckorna.


Information

Avgift?

Alla våra träningspass är avgiftsfria, välkommen!

Datum

PassDatum
1Onsdag den 23 maj kl 18:00
2Onsdag den 30 maj kl 18:00
3Onsdag den 6 juni kl 18:00
4Onsdag den 13 juni kl 18:00
5Onsdag den 20 juni kl 18:00
6Onsdag den 27 juni kl 18:00
Uppehåll
8Onsdag den 22 augusti kl 18:00
9Onsdag den 29 augusti kl 18:00
10Onsdag den 5 september kl 18:00
11Onsdag den 12 september kl 18:00
Ånga

Förkunskap

Våra träningar är till för alla som vill testa swimrun, men du måste klara av att simma minst 200m för att kunna vara med.

Obligatorisk utrustning

Våtdräkt, simglasögon, ljus badmössa.

Säkerhet

Alla deltar på egen risk. Vi kommer inte ha tillgång till följebåt under träningspassen, men simsträckorna sker längs land för att minimera risken att exponeras för båttrafik.

Vi har inte spärrat av några områden under träningarna och måste därför ta hänsyn till andra badgäster och människor i området.

Deltagare binder sig till att följa alla instruktioner som våra ledare ger under träningarna.

Personlig utrustning

Ni kommer kunna lämna överdragskläder hos våra ledare, Ångaloppet tar dock inget ansvar för värdesaker.


Anmäl dig nu

Ångaloppet Driv

Driv är Ångaloppets nya forum för att träffas, dela erfarenheter, inspireras och samtidigt samla in pengar till välgörenhet.

Lördagen den 12 augusti bjuder vi in till en kväll med föreläsare, picknick och häng med glada swimrunners.

Mer information om arrangemanget presenteras senare.

Ånga

Anmäl dig nu