Träna med Ångaloppet

Träning på Långholmen

Swimrunträning sommaren 2019 i Stockholm.

Vill du tränar swimrun tillsammans med oss? Under 11 onsdagar sommaren 2019 kommer vi erbjuda swimrunträning på Långholmen.
Samling
Långholmsbadet, Långholmen 29 maj, 2019. 18:00
Kort info
Passen är utformade så att du kan vara med oavsett tidigare erfarenheter av swimrun

Swimrunträning på Långholmen 2019

Oavsett om du är ny eller erfaren inom swimrun så är du välkommen på våra träningspass. Målet är att utveckla dig inom swimrun och de utmaningar som sporten bjuder på.

Vi ställer inga krav på förkunskaper utan här är alla välkomna. Nils och Theo kommer hålla i träningarna och med erfarenheter från simning och swimrunvärlden så delar de med sig av råd och tips samt lägger upp träningen. Teknikträning inom simning, växlingar mellan simning och löpning samt vad du ska tänka på när du tävlar i lag kommer vi bland annat gå igenom.

Ånga

Ånga

Långholmen

Långholmen ligger centralt i Stockholm. Bor du i Stockholm föreslår vi att du åker kommunalt till Hornstull och därifrån går ned till Långholmen, alternativt cyklar. Tar du bil så finns det parkeringsplatser vid Lånholmens hotell, vi samlas på badplatsen precis bakom hotellet.

Träningen: vårt mål är att hitta utmaningar oavsett dina tidigare erfarenhet av swimrun och kommer därför ha olika nivå på passen. vi anpassar även simningen efter temperatur i vattnet. Vid kallt vatten håller vi således ned simsträckorna.


Information

Avgift?

150 sek för hela säsongen!

Datum

PassDatum
1Onsdag den 29 maj kl 18:00
2Onsdag den 5 juni kl 18:00
3Onsdag den 12 juni kl 18:00
4Onsdag den 19 juni kl 18:00
5Onsdag den 26 juni kl 18:00
6Onsdag den 3 juli kl 18:00
Uppehåll
8Onsdag den 21 augusti kl 18:00
9Onsdag den 28 augusti kl 18:00
10Onsdag den 4 september kl 18:00
11Onsdag den 11 september kl 18:00
Ånga

Förkunskap

Våra träningar är till för alla som vill testa swimrun, men du måste klara av att simma minst 200m för att kunna vara med.

Obligatorisk utrustning

Våtdräkt, simglasögon, ljus badmössa.

Säkerhet

Alla deltar på egen risk. Vi kommer inte ha tillgång till följebåt under träningspassen, men simsträckorna sker längs land för att minimera risken att exponeras för båttrafik.

Vi har inte spärrat av några områden under träningarna och måste därför ta hänsyn till andra badgäster och människor i området.

Deltagare binder sig till att följa alla instruktioner som våra ledare ger under träningarna.

Personlig utrustning

Ni kommer kunna lämna överdragskläder hos våra ledare, Ångaloppet tar dock inget ansvar för värdesaker.


Anmäl dig nu