Ångaloppet och GDPR


Imorgon börjar GDPR (General Data Protection Regulation) att gälla inom EU. Vi vill med det här inlägget kort redogöra om hur vi använder oss av våra deltagares personliga information.  

Personlig information
För att arrangera Ångaloppet behöver vi samla in viss … Läs mera

Busselton Jetty Swim


Andy Donaldson är en av Australiens främsta simmare i Öppet Vatten. Efter hans vinst i Busselton Jetty Swim fick jag möjlighet att snacka lite med honom om tävlingen.

Busselton är en liten semesterort ca 25 mil söder om Perth på … Läs mera

Vinnaren av Australia swimrun – Andy Reid


Min resa i Australien fortsätter och jag fick möjlighet att träna tillsammans med Andy som vunnit Australia swimrun två år i rad.

Andy Reid har varit med i TV-serien Bondi Rescue sedan starten, i år går tv-programmet in på sin … Läs mera

Splash series – Rose Bay


Jag fortsätter min resa i Australien och testade under min vistelse att tävla i Splash Serien. Närmare 700 simmare som simmade sitt bästa i Sydney Harbour.

Att tävla när man är ute och reser tycker jag är ett bra sätt … Läs mera

Bold and beautiful – öppet vatten simning


Jag befinner mig på en familjeresa och jag passar då på att träna med lite olika människor. Under den första filmen träffar jag Kate och simmar den klassiska simningen mellan Manly Beach och Shelli Beach utanför Sydney.

Bold And Beautiful … Läs mera

Ge bort en start i julklapp


Ett gemensamt träningsmål, en härlig upplevelse och en perfekt julklapp. Precis som tidigare år tycker vi såklart att du ska lägga något av våra lopp under granen 🙂

Ett träningsmål, en rolig aktivitet med någon du tycker om och dessutom … Läs mera

Ångaloppet 5km


Med nyheten Ångaloppet 5km breddar vi vårt utbud av lopp och hoppas att fler hittar en swimrundistans som passar just dem.

Vi utökar Ångaloppshelgen med ytterligare ett lopp under 2018. Vår vision är “swimrun för alla” och med vårt nya … Läs mera

Anmälan till Ångaloppet 2018 öppen


Varmt välkomna tillbaks till Ånga och Ångaloppet 2018, anmälan är nu öppen.

Andra helgen i august 2018 är det återigen dags för swimruntävlingar på Ånga. För åttonde gången gör vi vårt yttersta för att leverera bra tävlingar till alla, oavsett … Läs mera

Se intervjuer med vinnarlagen


Imorgon öppnar vi anmälan till Ångaloppet 2018. SOm lite inspiration kan ni nu se intervjuer med vinnarlagen från Ångaloppet 2017. Vinnare i mix var Amanda Fischer och Jonas Ekman i laget Olanderswim team fischman

I damklassen var det Diane och … Läs mera

Se filmen från Ångaloppshelgen 2017


Om en vecka öppnar anmälan till 2018 års swimruntävlingar på Ånga. Vad passar då bättre än lite inspiration från årets arrangemang på Ånga?

Varje år när vi klipper ihop filmen från Ångaloppshelgen så slås vi av variationen av deltagare som … Läs mera