Ångaloppet 11km 2019


Stort tack till alla deltagare som tog sig runt Ångaloppet 11km. 165 anmälda lag skulle kämpa igenom en teknisk och tuff bana som i år även innehöll en extra tuff hemgång från sista simningen in till Ånga.

För att få … Läs mera

Ångaloppet Skymning 2019


Ångaloppet Skymning blev precis den framgång som vi hade hoppats på. Stort tack till alla deltagare, publik, funktionärer och sponsorer för en fantastisk kväll på Ånga.

43 startade deltagare stack iväg ut på den drygt 7km långa banan i samband … Läs mera

Nya medaljer!


Senaste åren har vi haft ungefär 800 lag som har tagit sig i mål. Det betyder att vi ger ut ca. 1600 medaljer i metall. I år har vi därför fortsätt vårt spår på i hållbarhetens tecken.

Tidigare tog vi … Läs mera

Checklista inför din start!


Nu är det inte långt kvar till starten av Ångaloppshelgen! Dagarna inför Ångaloppet går snabbare och snabbare, då kan även nervositeten smyga sig på. Därför har vi gjort kortare checklistor som kan vara bra att läsa innan din start!

Nedan … Läs mera

Ångaloppet Tour


För dig och din kamrat som inte kan få nog av swimrun har vi år startat Ångaloppet Tour! Det är en tävling som inkluderar Ångaloppet Skymning, Ångaloppet 11 km och Ångaloppet 22 km.

Tryck här för att komma till anmälan!

I slutet av helgen kommer vi kora … Läs mera

Tävlings-PM Ångaloppet 2019


Med knappt två veckor till start så hittar ni våra tävlings-PM här på bloggen. I dessa finner du all tänkbar information som kan vara bra att känna till innan man åker till Tävlingen.

För att räta ut eventuella frågetecken om … Läs mera