Snitslade banor 3 till 8 augusti 2020


Under den kommande veckan kommer vi ha uppsnitslade banor på Ånga. Varmt välkomna att träna!

I år blir det tyvärr inga tävlingar på Ånga, väldigt tråkigt tycker vi. Istället för en tävlingsdag så bjuder vi in till träning. Följande sträckor kommer vara snitslade i veckan:

  • Ångaloppet 11 km
  • Ångaloppet Familj 3,3 km

Du får självklart träna på våra andra banor, men dessa är inte snitslade och kan därför vara svårare att hitta. 

Att tänka på

Det kommer inte finnas funktionärer varken i vattnet eller på land, som det finns ett vanligt år. Du kommer hit och tränar på egen risk och vi ber dig följa de snitslar som vi har satt upp. Kom även ihåg:

  • Träna inte ensam. Har du svårt att hitta en kompis hör efter på Facebook-sidor el liknande.
  • Glöm inte att använda flythjälp som neopren och/eller en dolme
  • Om det är andra ute och tränar på banan ber vid dig att hålla avstånd.
  • Släng inte skräp i naturen.
  • Tänk på att vi inte kommer erbjuda faciliteter som när vi arrangerar tävlingar på Ånga.
  • Parkering, följ skyltar och försök att ställ dig nära din granne så att ci inte behöver använda så mycket av Ångas bondes fält. 

Stötta Ångaloppet

Att vi inte kan arrangera Ångaloppet är i år är ett tufft slag för vår ekonomi. Vi är ett litet företag som till största del drivs av ideell kraft. Om du vill hjälpa oss genom 2020 tackar vi stort för ditt bidrag. Vårt Swishnummer är: 

123 01 734 01

STORT TACK på förhand! 

Strava – Inspireras och tävla mot andra

Var snabbast på Ångaloppet 11 km, första löpsträckan eller delen med mest simning. Med Strava är det enkelt att tävla mot andra som gillar att träna nere på Ånga. På bilden nedan ser du dom snabbaste tiderna på yttervarvet i Östersjön, 19 simning på en drygt 5 km lång sträcka. 

Tävla och vinn!
Kommer du till Ånga och kör någon av våra banor och är medlem i vår klubb på Strava har du chans att vinna en startplats till 2021 års tävling. Snabbaste tjej och kille den 3-8 augusti på Ångaloppet 11 km vinner, dessutom lottar vi ut en start bland alla som kommer och tränar (oavsett vilken bana man kör). OBS! Gäller enbart personer som under träningen använder appen Strava och där lägger ut sitt pass. 

Bli medlem i vår träningsklubb på Strava, klicka här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *