Står du utan lagkamrat till Ångaloppet?


Är din lagkamrat skadad, bortrest, inte tränat tillräckligt, eller slutat svara på dina whatsappmeddelande? Ja, det finns verkligen många anledningar till varför man kan står utan partner till olika swimrunlopp. Här är våra tips till dig som ändå vill tävla på Ånga.

 1. Facebook-grupper
  Det finns många olika grupper på Facebook där människor som håller på med swimrun delar med sig av tips och råd. Dessa grupper är också väldigt bra platser om du letar en ny lagkamrat. Tips på några grupper är:
  • Swimrunpartner sökes, gruppnamnet säger sig självt
  • Göteborg swimrunklubb
  • Stockholm swimrun
  • Swimruntjejer
  • + många fler, sök bara på “swimrun”
  Väl inne i gruppen talar du om att du söker en partner för Ångaloppet eller annan tävling. Skriver vilket tempo du vill hålla, vilken klass du är intresserad av, vilket lopp du ska genomföra och hoppas på napp.
 2. Ånganloppets facebook eller andra tävlingars facebooksidors Posta eller kolla efter inlägg på vår Facebooksida. Folk som söker efter kamrater skriver ganska ofta där att de söker. Ett tips är att även gå in på andra tävlingars facebooksidor och skriva att du letar lagkamrat

Att tävla i lag är något som gör swimrun extra roligt och lite speciellt, men det kan också ställa till det ifall din partner av någon anledning inte kan stå på startlinjen med dig. 

3. Kolla i vänskapskretsen
Guldgruvan som finns i ens nätverk är bättre än vad man tror. Testa att lägga upp en status på Facebook, en tweet på Twitter eller en bild på Instagram. Det kan ge större effekt än vad man tror. Hör även runt bland dina vänner. För många är det lite läskigt med swimrun, men säg att det är som vilket löplopp som helst med lite simning emellanåt…

Frågor?

Vid eventuella frågor om lagändringar så ber vi dig kontakta oss via info@angaloppet.se, Facebook eller Instagram.