Stort tack!!


Precis som alltid efter att vi arrangerat Ångaloppet har vi många att tacka. Det är Theo och Nils som håller ihop organisationen men vi är helt beroende av människor som engagerar sig i tävlingen.

Deltagare, tack!

Utan deltagare inget tävling så att börja där känns rimligt. Tacka till alla som tar sig tid att komma till Ånga för att tävla i swimrun. Vi vill även rikta ett extra tack till alla återkommande deltagare som peppar oss och sprider information om tävlingen till människor vi annars aldrig hade kunnat nå. Tack!

Funktionärer, tack!

Tack alla funktionärer som peppar deltagare men även finns där när något inträffar och ett lag behöver hjälp. Ingen vill bryta en tävling men alla som varit ute på våra banor vet att de är så utmanande att även den bäste kan trampa snett eller på annat sätt skada sig. Alla funktinonärer hjälps åt och tillsammans gör vi att Ånga kan ta emot närmare 700 swimrunners under en dag. Tack till vår speaker Klara, alla i fiket, fotografer, parkeringsvakter, sambandscentralen, tidtagning, väskinlämning, kansli, alla runt start och målområde, båtförare, ytbergare, kanotister, energistationer, tidtagningen mm. Tack!

Samarbetspartner, tack!

Utöver våra funktionärer finns det många andra som hjälper oss. Som Kulturhuset Magasinet som levererar soppa till alla deltagare. Wolff-wear som hjälper deltagare med utrustning och svara på frågor om swimrun, HEAD som stöttat oss från dag ett, alla massörer som mjukar upp trötta deltagare, Medley och Hjortensbergsbadet som i år kom ut med sin maskot Flodis som hälsade på alla barn. Tack!

Publiken, tack!

Vi blir så glada över all publik som kommer, stöttar vänner och bekanta. Stora delar av tävligen rör sig deltagarna ensamma, oavsett om det är ute i skogen eller när dom simmar mellan öar eller korsar en vik. Då betyder ett hejande rop extra mycket. Tack!