Swimswam delar Ångaloppets film


Den film som jag klippte ihop under en träningsläger med Sk Neptun i St. Moritz i förra veckan delades av Swimswam.

Den amerikanska sidan Swimswam är en av de största nyhetssidorna för simning. Dom valde att dela filmen som jag klippte ihop under ett träningsläger i St. Moritz. Jag var där som simtränare tillsammans med Johan Wallberg. Totalt sju simmare var på plats för att träna, sex av dem från Sk Neptun samt Therese Alshammar som simmar för Täby sim. Vi avslutade passet med lite kickövningar och jag valde då att ta fram kameran för att kunna analysera simmarna i efterhand. Väl på hotellet upptäckte jag vilket fint ljus det var under träningen och klippte då ihop denna film. Kul att fler gillade filmen.

Du kan läsa hela inlägget på Swimswam här. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *