Upptäck Vårt Nya Lopp: Ångaloppet Trail!


Vi är glada att kunna presentera en spännande nyhet för i år – Ångaloppet trail. Ångaloppet Trail är en fantastisk 10 km bana där du tävlar ensam i soloklass, till skillnad från våra traditionella swimruntävlingar där du tävlar i lag.

Precis som våra populära swimrunbanor, går Ångaloppet Trail längs den natursköna insjön Ången och vidare ut till strandkanten av Östersjön. Vi har noggrant utformat banan för att vara både krävande och varierad, så att du verkligen får uppleva naturens skönhet samtidigt som du utmanar både kropp och sinne.

Ångaloppet Trail är inte bara en tävling, det är en upplevelse. Oavsett om du är en erfaren löpare eller ny inom terränglöpning, kommer denna bana att erbjuda en utmaning som inspirerar och motiverar. Det är en chans att testa dina gränser, förbättra din uthållighet och njuta av naturen på ett sätt som bara Ångaloppet kan erbjuda.

Vi ser fram emot att välkomna dig till Ångaloppet Trail och dela denna nya äventyr med dig. Gör dig redo för en upplevelse utöver det vanliga, och anmäl dig idag för att säkra din plats på startlinjen!

Till anmälan

Läs mer

Frågor? mejla oss på info@angaloppet