Rasmus swimrunkväll på Hellas


Nu är swimrunsäsongen igång! På de flesta platser i Sverige går det nu att hitta en sjö som är tillräkligt varm för för att det ska gå bra att träna swimrun i en sommarvåtdräkt. Rasmus Regnstrand bjöd in till swimrunkväll på Hellas och Nils tog med sig kameran.

Swimrun ska vara kul, varierat, och lite utmanande. Trevligt folk, en grill och fantastiskt kvällsol gör givetvis inte att upplevelsen blir sämre. Swimrunpremiären är alltid lite nervös och det jag alltid är mest oroad över är vattentemperaturen. Jag tror att det är få människor som tycker om att frysa så det är väl helt naturligt att den tanken slår mig när jag sitter i bilen på väg ut till Hellas som ligger vid Nackareservatet strax utanför Stockholm. Hellas har blivit ett swimrunmecka får många som gillar sporten och bor i Stockholmsområdet. Källtorpssjön som snabbt blir varm tillsammans med fin löpning i områder gör att det är som gjort för att träna denna sport.

Under kvällen var även Dennis från HEAD på plats, alla deltagare fick möjlighet att testa olika dräkter. Även årets nyheter i form av dräkten HEAD Aero och swimrunbyxor + swimrunlinne fanns det möjlighet att testa. Ett tips för dig som vill testa HEADs utrustning, kom till vår träning på Långholmen den 8 juni. Då kommer Dennis vara på plats och låta deltagare testa.

Se gärna filmen från träningspasset. Vi vill rikta ett extra tack till Rasmus som roddad i denna trevliga swimrunkväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *